Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2010 21:45 - ПОДКРЕПА!!!
Автор: pi4a Категория: Други   
Прочетен: 4266 Коментари: 10 Гласове:
15

Последна промяна: 28.06.2010 21:45


КОПИРАН ПОСТИНГ, КОЙТО ИМА МНОГО ДОБРО СЪДЪРЖАНИЕ И НЕ ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ БЕЗ ОТЗВУК!!!




09:24 -
СКАНДАЛНО!!! Автор: tutankhamon661 Категория: Други   image
Прочетен: 1331 Коментари: 125 Гласове: 72

  image

Нямах намерения да пиша повече за жалката и недостойна твар, наречена Lidis. Гнус ме е дори да спомена името й, защото рядко съм виждал човек да падне толкова ниско като нея. Дори с амеба не мога да я сравня  - би било комплимент.
Но ето, че тя пак агитира за изтриване!!! Не само на враговете й, но и на всички, които НЕ ТРИЯТ ЧУЖДИТЕ ОБИДИ КЪМ НЕЯ. Представяте ли си? Позволява си да ЗАПОВЯДВА на другите кого да одобряват и кого не. Как е възможна подобна НАГЛОСТ?!? Тя Господ ли е или какво? Все едно аз да й забраня да публикува стихове, само защото не харесвам рими. Дали ще ме послуша?
Разбира се, че никой не трябва да копира твоите коментари. За да псуваш на воля, после архивираш и ЛЪЖЕШ, че никога не си обиждала. Яд те е, че има милион ДОКАЗАТЕЛСТВА за ВУЛГАРНИТЕ ти словоизлияния. Искаш да дезинформираш, да не се разбере. Сама си се злепоставила - никой не те е карал насила да обиждаш.
Утре ще й хрумнат и други ЗАПОВЕДИ. Примерно: гласувай за БСП, стани вегетарианец, отиди на гей парад или, не дай си Боже, всеки месец превеждай половината си заплата на фондация "Lidis". Нищо, че сега няма такава. Колко му е да създаде? Добре, че поне не може да стреля, защото пиянството й е очевидно, а то е лош съветник.
Трябва ли да изпълняваме ЗАПОВЕДИТЕ на тази ТОТАЛНО НЕИЗВЕСТНА  персона, която получава безплатна реклама от такива като мен и пак НИКОЙ не я чете?
Вижте й блога! На повечето постинги коментира сама - анонимно или от другите си никове. Тук-таме се включва някой заблуден, но само епизодично.
Вчера Lidis пусна постинг, в който казваше, че ще замрази блога си, защото й е писнало от простотията /нейната, може би/. Целта явно е била да събуди съжаление, но след като не го е постигнала е архивирала въпросния постинг и пак се е върнала към ЛЮБИМИТЕ си навици, т.е. ОБИДИТЕ.
Щяла да изисква изтриване! Специална тежкарка! А друго нещо да ти се е приискало? Щото, разбираш ли, твоите желания са най-важни. К"во друго да ни интересува, ако не поетичните ти мераци?
Пак пищи, че снимките й имали авторско право и незаконно заливали Интернет. А на бас, че не можеш да предоставиш ДОКУМЕНТ за въпросното авторско право! Кого ЛЪЖЕШ? Вземи прочети малко закони, пък тогава се изказвай, че ставаш СМЕШНА. Не може всеки НЕУК човек да бръщолеви, заемайки място, което може да бъде запълнено с по-интересни неща.
Кога направи въпросните фотографии? Публикуваш на ден по няколко стихотворения, почти денонощно си в blog.bg. Кога отиде до Ривиерата? В ресторанта ли пишеш поезия и снимаш? Или в тоалетната? Или в банята? Кога спиш? Как така си на 1000 места едновременно? Факир ли си? Магьосница ли си? Не усещаш ли, че прекаляваш с ЛЪЖИТЕ? Заетите хора не могат да висят ден и нощ в мрежата. Аре осъзнай се, щото вече се просълзявам от смях като попадна на поредните ти ИЗМИШЛЬОТИНИ!
Замисляли ли сте се какво представлява човек, който нищо друго не прави, освен да виси на компютъра? Грозна гледка. ЗАНЕМАРЕНА лелка, отдавна забравила думата "баня". Трепери над клавиатурата и изпада в истерия, ако някой не я хвали достатъчно много. Преминала е в света на ФАНТАЗИИТЕ, където вмирисаната нещастница се превръща в красива принцеса /поетеса/. Крале се бият заради нея, дамите се натискат да са й приятелки.
В един момент обаче отеква гръмотевица, която я връща към реалността. Дъжд ще завали. Лелката нахлузва окъсаните терлици и тича да сложи леген с вода под дупката на тавана в мизерната й бърлога. Може да е бедна, но пък си има ФАНТАЗИИТЕ .........  И ПСУВНИТЕ.
Никой ли не вижда, че Lidis прави всичко, в което обвинява другите? Копира ЧУЖДИ стихове и снимки, твърдейки че са нейни. По този начин тя си присвоява чуждия труд. Това е престъпление. Няма ли кой да я спре?
Съвсем сериозно питам администраторите: още колко време ще търпите СВОЕВОЛИЯТА на Lidis? Почти не останаха хора, които да не са обидени от нея. Нима ще изтриете всички потребители, за да угодите на ЕДНА-ЕДИНСТВЕНА блогърка, която така или иначе никога няма да е доволна?
Имам готови материали, а трябваше да пускам настоящия постинг, защото междувременно може да изтриете още някой мой приятел. Не мога да ви повлияя по този въпрос, но ви гарантирам, че с мен ще си заминат още цял куп известни в blog.bg имена. Доста по-наясно съм от вас с настроенията тук и мога да ви кажа, че в блога няма НИТО ЕДИН човек, който да одобрява толерирането на Lidis. Представа си нямате колко хора мечтаят тя да бъде ИЗТРИТА, за да не виждат повече обидите й. В противен случай сами ще си заминат.
Не видяхте ли колко постинги се изписаха в подкрепа на Gspot, призната от всички за ГЕРОЙ, и колко срещу Lidis? Ако не сте ги забелязали, аз ще ви предоставя необходимите линкове.
Нищо ли не значи за вас МНЕНИЕТО НА БОЛШИНСТВОТО? ЕДНА-ЕДИНСТВЕНА поетеса ли е по-важна от ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ?
Опитайте се да погледнете от нашата гледна точка! Нима трябва да ни харесва, че тук коли и беси някаква поетеса с ОЧЕВИДНИ психични отклонения, а няма кой да я накаже?
Аз категорично отказвам да призная Lidis за законодател. НИКОГА няма да се поддам на ЗАПЛАХИТЕ И ЗАПОВЕДИТЕ Й. Пък да става каквото ще! Тук ме задържат МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ, а тях скоро няма да ги има, ако Lidis не бъде ИЗТРИТА.
Везната е готова. От едната страна е целият blog.bg, а от другата - Lidis със своите НЕЗНАЧИТЕЛНИ никове. Кой тежи повече?

 



Гласувай:
15



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tutankhamon661 - Точно така. Отзвук е нужен. Позд...
29.06.2010 08:19
Точно така. Отзвук е нужен. Поздрави, приятелю!
цитирай
2. blondstyle - И аз се питам докога и защо ще се то...
29.06.2010 11:06
И аз се питам докога и защо ще се толерират очевидно безпочвените заплахи и обиди на Лидис. Колко блогъра и колко постинга са необходими за да изпита и тя последиците от своя език и поведение. Gspot беше изтрита почти за нищо, без никакво обяснение и предупреждение, правилата не са ли за всички?
Поздрави за автора на постинга и за подкрепата.
цитирай
3. анонимен - Включва се предимно даскал Рустам ...
26.03.2012 13:58
Включва се предимно даскал Рустам изсипания.
цитирай
4. анонимен - Рамзес 338
26.03.2012 15:33
За!
цитирай
5. анонимен - Eхнатон 007
26.03.2012 15:35
За!
цитирай
6. анонимен - Клеопатра50
26.03.2012 15:36
За!
цитирай
7. анонимен - Робеспиер2012
26.03.2012 15:37
На ешафода!
цитирай
8. анонимен - блогер
26.03.2012 15:39
Да стане клиент на Глобул!
цитирай
9. анонимен - друг блогер, грък
26.03.2012 15:41
да изцете всицкия спам в блог.бг
цитирай
10. анонимен - Ужас истрили са блога на arwen5 ...
11.04.2012 15:05
Ужас истрили са блога на arwen5
Или тя си го е деактибирала като един път беше направило благодумието
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pi4a
Категория: Спорт
Прочетен: 54863
Постинги: 14
Коментари: 61
Гласове: 213
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930